fbpx

Grand Prix: Οι αντίπαλες των Γκουντούρα, Γεωργιάδου στο κυρίως ταμπλό

Grand Prix: Οι αντίπαλες των Γκουντούρα, Γεωργιάδου στο κυρίως ταμπλό

Έτοιμες για την μάχη του τίτλου είναι οι Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα, που συμμετέχουν στο Grand Prix της Ορλεάνης στη σπάθη.

Η Γεωργιάδου κληρώθηκε να ξιφομαχήσει κόντρα στην Γιαπωνέζα Γιούι Σάνο. Η 21χρονη βρίσκεται στο Νο141 του κόσμου και δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά την Ελληνίδα στην καριέρα της.

Η Γκουντούρα από την άλλη, έχει πιο δύσκολη αποστολή, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ιταλίδα Μικέλα Μπάτιστον, το Νο24 του κόσμου. Έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες τρεις φορές στην κατηγορία των νέων γυναικών (U20), δύο φορές σε poules (2013, 2017) και μία σε νοκ-αουτ αγώνα (2017) με νικήτρια την Ελληνίδα.

Το βέλτιστο σενάριο για τις Ελληνίδες βάσει της κλήρωσης είναι το ίδιο με το Αλγέρι, δηλαδή Γκουντούρα και Γεωργιάδου να διασταυρωθούν στον προημιτελικό και να μονομαχήσουν για τη θέση στο βάθρο.

Να θυμίσουμε ότι, η Μαρίνα Παΐζη αγωνίστηκε την Παρακευή (9/12) και πέρασε στα νοκ-άουτ του κυρίως ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενεντέτα Μπαλντίνι από την Ιταλία, για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία