fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 7η θέση ο Δημήτρης Γκίκας – 95ος ο Αρτέμιος Τζοβάνης

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17: Στην 7η θέση ο Δημήτρης Γκίκας – 95ος ο Αρτέμιος Τζοβάνης

Στην 7η θέση έφτασε ο Δημήτρης Γκίκας (ΑΞΙΑ), πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο ξίφους ασκήσεως U17, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία, ενώ ο Αρτέμιος Τζοβάνης τερμάτισε 95ος.

Ο νεαρός ξιφομάχος του σωματείου Αξία αρχικά αντιμετώπισε τον Ισραηλινό Ραν Κρύσταλ Τρέιτελ στη φάση των “128”, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 15/6, για να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Ιρλανδό Λέον Λόφτους Γκοτιέρ, του οποίου επίσης επικράτησε με σκορ 15/9.

Στους “32” της διοργάνωσης κατάφερε να επικρατήσει του Γάλλου Ντάνιελ Ρανζμπαράν με σκορ 15/7, για να βρεθεί στους καλύτερους “16” του θεσμού, και να κερδίσει τον Ιταλό Ματτία Κοντιτσίνι με σκορ 15/14, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκα οι αγωνιστικές του προσπάθειες, μιας και ηττήθηκε από τον αθλητή του Ηνωμένου Βασίλειου, Καλούμ Πένμαν με σκορ 15/5.

Αναφορικά με τον Αρτέμιο Τζοβάνη, αυτός ηττήθηκε στη φάση των “128” από τον Γάλλο Φρανσουά Ζεράλντ με σκορ 15/13, έπειτα από μία καλή παρουσία στα προκριματικά του θεσμού.

Θυμίζουμε, πως στη διοργάνωση βρίσκεται και η Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω), η οποία προκρίθηκε κόντρα στην Ζακ Λεβ Χου από το Γιβραλτάρ, στα πλαίσια της φάσης των “128”, και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Έλλα Γκάμκε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία