fbpx

Γαλλικό Κύπελλο: “Χάλκινη” η Γκουντούρα στην σπάθη – Στην 5η θέση η Γεωργιάδου

Γαλλικό Κύπελλο: “Χάλκινη” η Γκουντούρα στην σπάθη – Στην 5η θέση η Γεωργιάδου

Με επιτυχία πέρασαν το “τεστ”, του Γαλλικού Κυπέλου σπάθης, οι Δώρα Γκουντούρα και Δέσποινα Γεωργιάδου, το οποίο έγινε στο Στρασβούργο. Οι δύο αθλήτριες δοκιμάστηκαν στην Γαλλία ενόψει του Παγκόσμιου Grand Prix σπάθης γυναικών της Ορλεάνης στη Γαλλία (8-10/12).

Η Γκουντούρα κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η Γεωργιάδου πλασαρίστηκε στην 5η θέση, κάνοντας μια επανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλου σπάθης στο Αλγέρι, όπου πήραν ακριβώς τις ίδιες θέσεις.

Στο ταμπλό των “32”, η Γκουντούρα αγωνίστηκε με την Μαέλε Φίντρι από την Γαλλία, επικρατώντας με 15/5, για την πρόκριση στους “16”. Εκεί, Ντέβι Μπραβάνι από την Ινδία, όπου πέρασε νικηφόρα με 15/12 και πέρασε στα προημιτελικά, χάνοντας με 15/11 από την Γαλλίδα Σάρα Μπάλζερ.

Από την άλλη η Γεωργιάδου, επικράτησε Ταμάρ Γκόρντον από τον Καναδά με 15/7 στο ταμπλό των “32” και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση. Στις “16” η Ελληνίδα αθλήτρια αντιμετώπισε την Γαλλίδα Αμάλια Αιμέ, νικώντας την με 15/11. Στην συνέχεια, γνώρισε τον αποκλεισμό στις “8”, αφού ηττήθηκε από την Ρίσα Τακασίμα από την Ιαπωνία με 15/8.

Μετάλλια:
1. Εμούρα Μισάκι (Ιαπωνία)
2. Μπάλζερ Σάρα (Γαλλία)
3. Γκουντούρα Δώρα (Ελλάδα)
3. Τακασίμα Ρίσα (Ιαπωνία)

Κατάταξη (top-6):
1. Εμούρα Μισάκι (Ιαπωνία)
2. Μπάλζερ Σάρα (Γαλλία)
3. Γκουντούρα Δώρα (Ελλάδα)
Τ3. Τακασίμα Ρίσα (Ιαπωνία)
5. Γεωργιάδου Δέσποινα (Ελλάδα)
6. Μαρτίν Λουσία (Ισπανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία