fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U14: “Χάλκινη” η Χρυσούλα Τσοκαροπούλου στην Βουλγαρία

Ευρωπαϊκό Κύπελλο U14: “Χάλκινη” η Χρυσούλα Τσοκαροπούλου στην Βουλγαρία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τα ελληνικά σπαθιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σπάθης με την κατηγορία U14, που διεξάγεται στην Σόφια της Βουλγαρίας (19-20/11), όπου η Ελλάδα εκπροσωπούνταν από 7 κορίτσια.

Μάλιστα, η Ελλάδα είχε και μετάλλιο με την Χρυσούλα Τσοκαροπούλου (Ολυμπιακός) να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση ανάμεσα σε 52 αθλήτριες.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, πέρασε απευθείας στο ταμπλό των “32”, όπου αγωνίστηκε με την Ρουμάνα Μάρτα Νεαγκού, κερδίζοντας με 15/6. Στην συνέχεια, πέρασε στις “16”, περνώντας νικηφόρα στις λεπτομέρειες από την Βίρα Χορίνα από την Ουκρανία με 15/14. Στο ταμπλό των “8”, αναμετρήθηκε με την Βουλγάρα Γκαμπριέλα Γεοργίεβα και νίκησε με 15/6, για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί, συνάντησε την Σουχάν Γιάνγκ από την Σιγκαπούρη, όμως ηττήθηκε με 15/5.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Σουχάν Γιάνγκ από την Σιγκαπούρη, το ασημένιο η Τουρκάλα, Αϊσέ Οζγκονούλ, ενώ το χάλκινο μαζί με την Τσοκαροπούλου πήρε Βικτώρια Βουτόβα από την Γερμανία.

Οι υπόλοιπες αθλήτριες από την Ελλάδα κατέκτησαν τις εξής θέσεις: Αγγελική Γλυκή (19η), Άννα Ρουμπή (25η), Λυδία Πύλιου (30η), Αναστασία Τσόκου (34η), Αλέσια Χουχούνοβα (38η), Άννα Ευθυμιάδη (41η) και Παναγιώτα Παπαδοπούλου (42η).

Μετάλλια:

1. Γιάνγκ Σουχάν (Σιγκαπούρη)
2. Οζγκονούλ Αϊσέ (Τουρκία)
3. Τσοκαροπούλου Χρυσούλα (Ελλάδα)
3. Βουτόβα Βικτώρια (Γερμανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία