fbpx

Ευρωπαϊκό Ε/Ν U20: “Χάλκινη” η Νεφέλη Ροδοπούλου στην Αυστρία

Ευρωπαϊκό Ε/Ν U20: “Χάλκινη” η Νεφέλη Ροδοπούλου στην Αυστρία

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ε/Ν U20 κατέκτησε η Ροδοπούλου Νεφέλη (Ίριδα), το οποίο διεξήχθη στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, το χρονικό διάστημα 29-30/10.

Η νεαρή Ελληνίδα ξιφομάχος, στο δρόμο της προς την κατάκτηση του μεταλλίου, αρχικά κέρδισε την Μίκελικ Λάρα (ΜΚ Σπλιτ) από την Κροατία με 15/5, στη φάση των “64”, ενώ στη φάση των “32” ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιταλίδας Νότο Λουντοβίκα (ΑΣ Μαρκέσα Τορίνο) με σκορ 12/10.

Στους “16” η Ροδοπούλου διασταυρώθηκε με την Καραμπίνη Ειρήνη (Ίριδα) για έναν Ελληνικό “εμφύλιο”, από τον οποίο βγήκε κερδισμένη η Νεφέλη με σκορ 15/7, για την είσοδό της στην τελική 8αδα.

Εκεί βρήκε απέναντί της την Αυστριακή Τανζμέιστερ Δωροθέα (Βι ΑΣΚ Βιέννης), την οποία και κέρδισε με 15/5, για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί, την πορεία της σταμάτησε η Προσίνα Σοφία (ΒΓΣΣ Ρίντζενε) από τη Λετονία, μιας και ηττήθηκε με 15/2, για να ολοκληρωθούν οι προσπάθειές της στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Όσον αφορά τις Καραμπίνη Ειρήνη (Ίριδα) και Χατζή Μαρία (Ίριδα), η πρώτη, όπως προαναφέραμε, ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στη φάση των “16”, όταν και αποκλείστηκε από τη συμπατριώτισσά της, ενώ προηγουμένως είχε πάρει bye πρόκριση στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο κέρδισε την Πάνατζ Άντρεα (ΣΖ ΑΣΒΟ ΦΣ Σάλτσμπουργκ) από την Ουγγαρία με 15/9.

Η δεύτερη, έπαιξε μόλις έναν αγώνα, αυτόν στη φάση των “64”, στον οποίο και έχασε από την Αυστριακή Τανζμέιστερ Φραντσέσκα (Βι ΑΣΚ Βιέννης) με σκορ 9-8.

Τα μετάλλια:

1. Προσίνα Σοφία (ΒΓΣΣ Ρίντζενε, Λετονία)
2. Σχμιντλ Πάουλα (Λάντεσφεκτκλουμπ, Αυστρία)
3. Ροδοπούλου Νεφέλη (Ίριδα, Ελλάδα)
Τ.3 Ανίς Ντινάρα (Τάλινα Μουκ, Εσθονία)

Η κατάταξη των Ελληνίδων:

3. Ροδοπούλου Νεφέλη (Ίριδα, Ελλάδα)
9. Καραμπίνη Ειρήνη (Ίριδα)
33. Χατζή Μαρία (Ίριδα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία