fbpx

Ευρωπαϊκό Κύπελλο: Στην 11η θέση τα ελληνικά σπαθιά στην Βουδαπέστη στο ξίφος μονομαχίας

Ευρωπαϊκό Κύπελλο: Στην 11η θέση τα ελληνικά σπαθιά στην Βουδαπέστη στο ξίφος μονομαχίας

Οι Ελληνική συμμετοχή τα πήγε εξαιρετικά στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο ξίφος μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ελληνική ομάδα με τους Κωνσταντίνο Καραμπάση, Αλέξανδρο Σύρο – Τούρμαν, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και Βασίλη Τσόκα, κατέκτησε την 11η θέση σε 55 συνολικά ομάδες.

Για να φτάσουν ως εκεί οι Έλληνες αθλητές, πέρασαν από τους “64”, όπου νίκησαν την Λετονία με 45/44, για να πάνε από εκεί στους “34”, όπου επικράτησαν της Πολωνίας με 45/44. Στην συνέχεια, αποκλείστηκαν από την Μεγάλη Βρετανία στους “16” με 45/28.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η δεύτερη ομάδα κατέλαβε την 34η θέση με τους Αχιλλέα Αντωνίου, Κωνσταντίνο Ρομανό και Γιώργο Σαρδέλα, αφού αποκλείστηκαν από την Φινλανδία στους “64” με 45/31.

Η τρίτη ομάδα πήρε την 42η θέση με τους Αθανάσιο Δελημητρίου, Κωνσταντίνο Κιανά και Αλέξανδρο Βέλλιο, μετά από αποκλεισμό από την Εσθονία στους “64”, με 45/16.

Τελευταία ομάδα για την Ελλάδα ήταν οι Νικόλαος Αντύπας, Σπύρος Χατζής και Τζόναθαν Πέρι, που τερμάτισαν στην 44η θέση, μετά από τον αγώνα με την Ελβετία, χάνοντας με 45/12.

Η βαθμολογία:

11οι – Θεοδωρόπουλος/Σύρος-Τουρμάν/Καραμπάσης/Τσώκας

34οι – Αντωνίου/Ριτενάουερ/Σαρδέλας

42οι – Δεληδημητρίου/Κιάνας/Βέλλιος

44οι – Αντύπας/Χατζής/Πέρι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία