fbpx

Πλούσια δράση σε Ελλάδα, Σλοβακία και Ελβετία το Σαββατοκύριακο

Πλούσια δράση σε Ελλάδα, Σλοβακία και Ελβετία το Σαββατοκύριακο

Έντονη αγωνιστική δράση θα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο σε Ελλάδα, όσο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Σλοβακία και στην Ελβετία.

Στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν δύο διοργανώσεις, μία το Σάββατο 01/10, και μία την Κυριακή 02/10, με τοποθεσία τη Βάρη, πέρα από το Κύπελλο σπάθης Α/Γ, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Η πρώτη είναι το Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Π/Π (U13), στην οποία ήδη έχουν δηλωθεί 46 παγκορασίδες και 53 παμπαίδες.

Και η δεύτερη είναι οι αγώνες ξίφους μονομαχίας κατηγοριών ανάπτυξης (U10) και ελπίδων (U15), με την μικρότερη ηλικιακή κατηγορία να κάνει το ντεμπούτο της για τη σεζόν, με 23 μικρούς αθλητές και 23 μικρές αθλήτριες, και στη δεύτερη να συμμετέχουν 24 αθλήτριες και 27 αθλητές έφηβοι.

Στη Σλοβακία, θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό κύπελλο ξίφους ασκήσεως νεανίδων – Σαμορίν, όπου εκεί θα έχουμε και τη συμμετοχή της Σταυρίνας Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω), μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στη Ρουμανία.

Και τέλος, στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στην Γενεύη, θα γίνει το Κύπελλο σπάθης γυναικών κατηγορίας Satellite FIE, όπου και εκεί θα υπάρχει Ελληνική εκπροσώπηση, από την της Φαίης Ζάχου, που θα απαρτίζεται από τις Μαρία Χαντζή, Νεφέλη Ροδοπούλου και Ειρήνη Καραμπίνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία