fbpx

Πανελλήνιο Α/Γ Ξίφος Ασκήσεως: Πρωταθλητές Χαλδαίου και Κοντοχρηστόπουλος

Πανελλήνιο Α/Γ Ξίφος Ασκήσεως: Πρωταθλητές Χαλδαίου και Κοντοχρηστόπουλος

Νίκος Κοντοχρηστόπουλος και Μαρία-Ελένη Χαλδαίου κυριάρχησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναίκων που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο ξίφος ασκήσεως (ατομικά – ομαδικά). Συνολικά το Σάββατο συμμετείχαν 62 άντρες και 47 γυναίκες στο ατομικούς αγώνες και την Κυριακή 6 ομάδες στους άντρες και 8 ομάδες στις γυναίκες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΟΑΚΑ.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στα Ατομικά:

Ø  Νικητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών στο ξίφος ασκήσεως είναι ο Κοντοχριστόπουλος Νικόλαος (ΑΟΞΑ). Στη δεύτερη θέση ήρθε ο Νάκης Θεόδωρος (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)και στην Τρίτη θέση ο Γιάννος-Ρίζος Ηλίας (ΑΟΞΑ) και ο Δούδος Δημήτριος (ΓΕΦ). Το σκορ του τελικού ήταν 12-7!

  • Νηκήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ξίφος ασκήσεως είναι η Χαλδαίου Μαρία-Ελένη (ΑΞΙΑ). Στη δεύτερη θέση ήρθε η Γαρυφάλλου Σαυρούλα-Μυρσίνη (ΑΟΞΑ) και στην Τρίτη θέση η Κοντοχριστοπούλου Αικατερίνη και η Μπάλλου Ελένη και οι δύο από τον ΑΟΞΑ. Το σκορ του τελικού ήταν 15-10!

Στα Ομαδικά:

Ø  Νικήτρια ομάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία ανδρών 2022 στο ξίφος ασκήσεως είναι η Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΑΛΕΩ  με τους αθλητές Κοντοχριστόπουλο Νικόλαο, Γιάννο-Ρίζο Ηλία, Τερτίπη Κωνσταντίνο, Τζιοβάνη Αρτέμιο. Τη Δεύτερη θέση κατέλαβαν  ο Α.Ξ.Ι.Α ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ με τους αθλητές Σούλιο Ραφαήλ-Απόστολο, Μανώλικα Γιώργο, Γκίκα Δημήτριο, Κανέλλο Χρήστο! Ο αγώνας του τελικού έληξε 45-32! Τρίτη η ομάδα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ με τους αθλητές Γκιζλή Πέτρο, Νάκη Θεόδωρο, Σταματόπουλο Κωνσταντίνο

  • Νικήτρια ομάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία γυναικών 2022 στο ξίφος ασκήσεως είναι η Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΆΛΕΩ  με τις αθλήτριες Κοντοχριστοπούλου Αικατερίνη, Μπάλλου Ελένη, Γαρυφάλλου Σταυρούλα-Μυρσίνη, Μέκρα Βασιλική-Αριάδνη!!!   Τη Δεύτερη θέση κατέλαβε η Α.Ξ.Ι.Α. ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ με τις αθλήτριες Χαλδαίου Μαρία-Ελένη, Σταυράκη Ζωή, Ταγή Βασιλική-Όλγα, Πιλιούρα Άννα! Το σκόρ του τελικού ήταν 45-34!! Τρίτη η ομάδα της Γ.Ε.Φλώρινας με τις αθλήτριες Γεροσίδερη Πηνελόπη, Καφάση Αλεξάνδρα, Βαρκάεβα Ζαλίνα, Κιβοτίδου Αναστασία
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ξιφασκία