fbpx

Ευρωπαϊκό Short Track: Διπλή επιτυχία για τον Sighel (video)

Δύο χρυσά μετάλλια για τον Pietro Sighel.

Ο Pietro Sighel επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Short Track στην Πολωνία.

Στο παγοδρόμιο του Γκντανσκ ο Ιταλός πήρε ξανά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στην απόσταση των 500 μέτρων. Νικητής με διαφορά 84 εκατοστών του δευτερολέπτου από τον πλησιέστερο αντίπαλό του. Δεύτερος ο Ολλανδός Teun Boer. Στο βάθρο και ο Βέλγος Stijn Desmet.

Επόμενη επιτυχία για τον Sighel στα 1.500 μέτρα. Στο βάθρο τον ακολούθησαν οι Ολλανδοί Friso Emons και Itzhak De Laat. Μόλις στην 5η θέση ο απερχόμενος κάτοχος του τίτλου, επίσης από την Ολλανδία, ο Jens Van’t Wout.

Νικήτρια στα 1.500 μέτρα γυναικών η Elisa Confortola. Πρώτος τίτλος σε επίπεδο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την Ιταλίδα. Μόλις 3 εκατοστά του δευτερολέπτου βραδύτερη η συμπατριώτισσά της, η Gloria Ioriatti. Στο βάθρο και η Rebeka Sziliczei-Nemet από την Ουγγαρία.

 Το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της ημέρας για την Ολλανδία από την Xandra Velzeboer. Νικήτρια ξανά στα 500 μέτρα. Δεύτερη η συμπατριώτισσά της, η Selma Poutsma. Το χάλκινο μετάλλιο για την Hanne Desmet από το Βέλγιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Παγοδρομίες