fbpx

Luge: ΓερμανικοΑυστριακή κυριαρχία στο Βίντερμπεργκ (video)

Θρίαμβος Γερμανών και Αυστριακών στο Luge.

Σε απόλυτη παράσταση των Γερμανών και των Αυστριακών εξελίχθηκε το διήμερο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Luge στο Βίντερμπεργκ της Γερμανίας.

Στο μονό των ανδρών ο Γερμανός Μαξ Λάνγκενχαν πήρε τη νίκη, κάνοντας το 4/4 στη σεζόν. Δεύτερος ακολούθησε ο Ντόμινικ Φισνάλερ και τρίτος ο Κρίστερς Άπαγιορς.

ΔΕΙΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΔΩ

YouTube video

Στο διπλό των ανδρών το αυστριακό δίδυμο των Γιούρι Γκατ και Ρικάρντο Σεπφ πήρε τη νίκη. Δεύτεροι ακολούθησαν οι Γερμανοί Τόμπιας Βεντλ και Τόμπιας Αρλτ, ενώ τρίτοι ήταν οι συμπατριώτες τους Χάνες Ορλαμόιντερ και Πάουλ Γκούμπιτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΠΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΔΩ

YouTube video

Στο μονό των γυναικών η Αυστριακή Μαντελάινε Έγκλε πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή της νίκη. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Γιούλια Τάουμπιτς και τρίτη η Χάνα Προκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΔΩ

YouTube video

Στο διπλό των γυναικών οι Γερμανίδες Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και Τσέιεν Ρόζενταλ ήταν οι μεγάλες νικήτριες. Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι Αντρέα Φέτερ και Μάριον Όμπερχοφερ και στην τρίτη θέση οι Σελίνα Έγκλε και Λάρα Κιπ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΔΩ

YouTube video

Τέλος, στο αγώνισμα της ομαδικής σκυταλοδρομίας η Γερμανία πήρε τη μεγάλη νίκη. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Αυστρία και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι ΗΠΑ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Έλκηθρα