fbpx

Freestyle Ski: Νέα νίκη για την Anthony, πρώτη φετινή για τον Wallberg (video)

Freestyle Ski: Νέα νίκη για την Anthony, πρώτη φετινή για τον Wallberg (video)

Η Jakara Anthony νίκησε ξανά για το παγκόσμιο κύπελλο Freestyle Ski στο Αλπ Ντ’Ουέζ της Γαλλίας, αυτή τη φορά στα dual moguls.

 Πριν 24 ώρες η Αυστραλή είχε επικρατήσει στο αγώνισμα των Moguls στο γαλλικό χιόνι. Στον τελικό η 25χρονη έκανε επίδειξη ισχύος με φιντέτσα και στιλ στα δύο άλματά της. Η 4η νίκη συνολικά στην σεζόν.

Δεύτερη η Olivia Giaccio. Η Αμερικανίδα πήρε την 3η θέση στα moguls και έφτασε τα τέσσερα βάθρα στην σεζόν. Πρώτο μετάλλιο καριέρας σε παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski για την Alli Macuga. Την περασμένη σεζόν η κορυφαία rookie της χρονιάς. Στο μικρό τελικό νίκησε την Tess Johnson.

YouTube video

Στους άνδρες, την πρώτη νίκη του στην σεζόν πανηγύρισε ο Walter Wallberg. Ο Σουηδός έμεινε εκτός τελικού στα moguls, για πρώτη φορά από το 2018. Μεγάλη επιστροφή στα dual moguls επικρατώντας στον τελικό του συμπατριώτη του, Rasmus Stegstedt.

Τρίτος στον αγώνα ο Mikael Kingsbury που νίκησε στο μικρό τελικό τον συμπατριώτη του, Louis-David Chalifoux. Ο Καναδός παραμένει πρώτος στη βαθμολογία της σεζόν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χιονοδρομία