fbpx

Παγκόσμιο Πλάνιτσα: Νικήτρια στο ομαδικό γυναικών η Γερμανία (vid)

Παγκόσμιο Πλάνιτσα: Νικήτρια στο ομαδικό γυναικών η Γερμανία (vid)

Η γερμανική ομάδα πήρε τον τίτλο στο ομαδικό γυναικών για το παγκόσμιο πρωτάθλημα άλματος με σκι με την Καταρίνα Αλτάους να φτάνει τα 2 χρυσά μετάλλια.

 Στην Πλάνιτσα της Σλοβενίας η Γερμανία ήταν μπροστά μετά τον πρώτο γύρο με διαφορά μόλις 12,3 βαθμών από την Ιαπωνία που κατείχε την 5η θέση ωστόσο ήταν η πιο σταθερή ομάδα με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

 Η Αλτάους που πήρε τον τίτλο στο ατομικό, τον πρώτο της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση τεσσάρων χρυσών κάνοντας το 2 στα 2 με τις Άνα Ρούπρεχτ, Λουίζα Γκέρλιτς και Ζελίνα Φράιταγκ.

 Η γερμανική ομάδα πήρε τη νίκη με διαφορά 12,7 βαθμών από την Αυστρία που αγωνίστηκε με τις Κιάρα Κρόιτσερ, Τζούλια Μιλμπάχερ, Τζακλίν Ζαϊφρτιντσμπέργκερ και Έβα Πίνκελνιγκ.

 Μετά από 7 άλματα η νορβηγική ομάδα ήταν δεύτερη ωστόσο μετά τις Μάρεν Λούντμπι, Άιρινγκ Μαρία Κβάνταλ και Τέα Μίριαν Μπιέρσεθ η Άνα Οντίν Στρεμ είχε άλμα στα 95 μέτρα που δεν ήταν αρκετό πέρα από το χάλκινο μετάλλιο με διαφορά 15,2 βαθμών από τη Γερμανία.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά