fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Μειώνει τη διαφορά από Φισνάλερ και Λοχ ο Λάνγκενχαν

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Μειώνει τη διαφορά από Φισνάλερ και Λοχ ο Λάνγκενχαν

Ο Γερμανός Μαξ Λάνγκενχαν έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στο παγκόσμιο κύπελλο λουτζ με την επιτυχία του στο Σεν Μορίτζ.

 Ο 23χρονος Γερμανός είχε συνολικό χρόνο 2 λεπτών και 13,596 δευτερολέπτων στην τεχνητή πίστα της Ελβετίας, επικρατώντας για 11 χιλιοστά του δευτερολέπτου του συμπατριώτη του και παγκόσμιου πρωταθλητή στο σπριντ, Φέλιξ Λοχ.

 Ο Λετονός Κρίστερς Άπαργιοντς ανέβηκε από την 11η στην 3η θέση και βρέθηκε στο βάθρο ενώ ο πρωτοπόρος της γενικής, ο Ντόμινικ Φισνάλερ από την Ιταλία, κατέλαβε την 8η θέση. Με έναν αγώνα να απομένει, στο Βίντερμπεργκ της Γερμανίας, ο Λοχ θα ελπίζει να καλύψει τη διαφορά των 36 βαθμών από τον Φισνάλερ ενώ ο Λάνγκενχαν θα έχει την ελπίδα να κάνει την ανατροπή.

 Στο διθέσιο η Γερμανία γνώρισε άλλη μία επιτυχία με την Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και την Τσεγιέν Ρόζενταλ να παίρνουν τη νίκη μπροστά από τις Ιταλίδες Αντρέα Βέτερ και Μάριον Ομπερχόφερ. Στο διθέσιο των ανδρών, Τομπίας Βεντλ και Τομπίας Αρλτ πήραν 3η νίκη στην σειρά μπροστά από τους συμπατριώτες τους, τους Τόνι Έγκερτ και Σάσα Μπένεκεν.

 Με τον αγώνα στο Βίντερμπεργκ να απομένει 44 βαθμοί χωρίζουν τους Βεντλ και Αρλτ από τους Έγκερτ και Μπένεκεν ενώ στις γυναίκες οι Ντέγκενχαρντ και Ρόζενταλ είναι 20 βαθμούς πίσω από τις Ιταλίδες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά