fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας: Ότεσπιρ και Γκετζ νικητές στην Πολωνία (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας: Ότεσπιρ και Γκετζ νικητές στην Πολωνία (vids)

Ο Ολλανδός Χάιν Ότεσπιρ διεύρυνε το προβάδισμά του στα χίλια μέτρα μετά τη νίκη του στην Πολωνία για το παγκόσμιο κύπελλο πατινάζ ταχύτητας.

 Ο 34χρονος Ότεσπιρ, ηγήθηκε στο 1-2 της Ολλανδίας καθώς επικράτησε του συμπατριώτη του, Κιέλντ Νούις, ενώ τρίτος μπροστά στο κοινό της χώρας του ήρθε ο Ντάμιαν Ζούρεκ.

Η 28χρονη Αμερικανίδα Κίμι Γκετζ πήρε τη νίκη μπροστά από το μεγάλο φαβορί, τη Γιαπωνέζα Μίχο Τακάγκι, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε η συμπατριώτισσά της, η Μπρίτανι Μπόου, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από την πρωτοπόρο Γιούτα Λίρνταμ.

 Ο Βέλγος Μπαρτ Σουίνγκς πήρε τη νίκη στη μαζική εκκίνηση επικρατώντας στον τελικό αγώνα του Αντρέα Τζιοβανίνι και του Λίβιο Βέγκνερ με τον31χρονο αθλητή να έχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία του αγωνίσματος.

 Την επιτυχία στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών πανηγύρισε η Μαράικε Γκρένεβουντ με την Ολλανδή να νικά τις βορειοαμερικανίδες Ιβανί Μπλοντάν και Μία Κίλμπουργκ και να πλησιάζει στην κορυφή της βαθμολογίας την συμπατριώτισσά της, Ιρένε Σάουτεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά