fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Νικητής στο Βίντερμπεργκ ο Μαξ Λάνγκενχαν

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Νικητής στο Βίντερμπεργκ ο Μαξ Λάνγκενχαν

Ο Γερμανός Μαξ Λάνγκενχαν πήρε τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα του για το παγκόσμιο κύπελλο λουτζ στο Βίντερμπεργκ.

 Μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Λάνγκενχαν είχε την ταχύτερη επίδοση και στα δύο σκέλη ολοκληρώνοντας με συνολικό χρόνο ενός λεπτού και 45,687 δευτερολέπτων. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Αυστριακός Γιόνας Μίλερ, ήταν δεύτερος σε απόσταση τριών δεκάτων του δευτερολέπτου με τον Γερμανό Φέλιξ Λοχ, παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία σπριντ να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα του βάθρου. Πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου παραμένει ο Αυστριακός Ντόμινικ Φισνάλερ ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση.

 Η Γερμανία έκανε το 1-2 και στο διπλό με νικητές τους Τομπίας Βεντλ και Τομπίας Αρλτ. Στη δεύτερη θέση οι συμπατριώτες τους, Τόνι Έγκερτ και Σάσα Μπένεκεν ενώ το λετονικό  δίδυμο των Μάρτινς Μποτς και Ρόμπερτς Πλούμε πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

 Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών οι Γερμανίδες Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και Τσεγιέν Ρόζενταλ, πήραν τη νίκη ολοκληρώνοντας την απόλυτη κυριαρχία των ντόπιων. Η Ζελίνα Έγκλε και η Λάρα Μικαέλα Κιπ από την Αυστρία πήραν τη 2η θέση ενώ στο βάθρο ακολούθησαν οι Ιταλίδες Αντρέα Βέτερ και Μάριον Ομπερχόφερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά