fbpx

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Πρωταθλητής στο σύνθετο ο Παντουρό (vid)

Παγκόσμιο Αλπικού Σκι: Πρωταθλητής στο σύνθετο ο Παντουρό (vid)

Τον τίτλο στο αλπικό σύνθετο πανηγύρισε μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Αλεξί Παντουρό καθώς ο Γάλλος είχε τον καλύτερο συνολικό χρόνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι που διεξάγεται σε Κουρσεβέλ και Μεριμπέλ.

 Ο Παντουρό είχε μία πολύ καλή απόδοση στο πρώτο σκέλος, αυτό της υπεργιγανταίας κατάβασης ενώ δυσκολεύτηκε αρκετά στο δεύτερο, αυτό του σλάλομ, αφήνοντας την ελπίδα για ανατροπή στους αντιπάλους του.

 Ο Αυστριακός Μάρκο Σβαρτς, ο οποίος έδειχνε ικανός για την ανατροπή, δυσκολεύτηκε επίσης με αποτέλεσμα να μείνει ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω. «Αισθάνομαι σπουδαία», είπε ο Παντουρό μετά τον αγώνα. «Είναι μία πραγματικά ξεχωριστή στιγμή. Ήταν δύσκολα σήμερα περιμένοντας το σκέλος του σλάλομ να είναι ευκολότερο, κάτι που δεν ίσχυε. Στο δεύτερο σκέλος δεν είχα την ιδανική εμφάνιση διότι ήταν δύσκολο να ξέρεις που να πιέσεις».

 Ο Ράφαελ Χάασερ από την Αυστρία ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου, όπως έκανε 24 ώρες πριν η αδερφή του, Ρικάρντα, στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά