fbpx

Παγκόσμιο Κύπελο Λουτζ: Κυριάρχησε στο Άλτενμπεργκ η Γερμανία

Παγκόσμιο Κύπελο Λουτζ: Κυριάρχησε στο Άλτενμπεργκ η Γερμανία

Η Γιούλια Τάουμπιτς πήρε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας της στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου λουτζ που πραγματοποιήθηκε στο Άλτενμπεργκ της Γερμανίας. Η 26χρονη, τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, πήρε τη νίκη στο μονοθέσιο ενώ οι συμπατριώτες της, Σάσα Μπένεκεν και Τόνι Έγκερτ, ακολούθησαν την επιτυχία της στο διθέσιο των ανδρών.

 Αντρέα Βέτερ και Μάριον Ομπερχόφερ από την Ιταλία διεκδίκησαν τον τίτλο ωστόσο η Τάουμπιτς πήρε την πρώτη θέση ενώ στο βάθρο ακολούθησαν οι συμπατριώτισσές της, Άνα Μπεράιτερ και Νταγιάνα Αϊτμπέργκερ με την Τάουμπιτζ να πλησιάσει στους 15 βαθμούς την Αϊτμπέργκερ στη βαθμολογία της σεζόν.

 Στο διθέσιο των ανδρών Μπένεκεν και Έγκερτ άφησαν στη δεύτερη θέση τους συμπατριώτες τους, Τομπίας Βεντλ και Τομπίας Αρλτ με διαφορά 66 χιλιοστών του δευτερολέπτου ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσαν οι Μάρτινς Μποτς και Ρόμπερτς Πλούμε από τη Λετονία.

 Στο διθέσιο γυναικών οι Ιταλίδες Βέτερ και Ομπερχόφερ πήραν τη νίκη μπροστά από τις Γερμανίδες Τζέσικα Ντέγκενχαρντ και Τσεγιέν Ρόζενταλ ενώ στην 3η θέση βρέθηκαν οι Ζελίνα Ίγκλε και Λάρα Μικαέλα Κιπ από την Αυστρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά