fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύθετου: Υπερασπίστηκε την κίτρινη φανέλα ο Λάμπαρτερ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύθετου: Υπερασπίστηκε την κίτρινη φανέλα ο Λάμπαρτερ (vid)

Ο Γιοχάνες Λάμπαρτερ πήρε τη νίκη στον πρώτο ατομικό αγώνα Γκούντερσεν στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας για το παγκόσμιο κύπελλο βορινού σύνθετου με αποτέλεσμα να παραμείνει πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία.

 Ο Αυστριακός είχε την καλύτερη επίδοση στο σκέλος του άλματος καθώς υπό χιονόπτωση έφτασε στα 139 μέτρα και πήρε 151,9 βαθμούς, μπαίνοντας πρώτος στο σκέλος σκι αντοχής των 10 χιλιομέτρων.

 Δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του, ο Φραντς-Γιόζεφ Ρερλ, ο οποίος σημείωσε ρεκόρ λόφου την προηγούμενη ημέρα και έφτασε τα 135,5 μέτρα ενώ με 148,1 βαθμούς μπήκε στο δεύτερο σκέλος με διαφορά 15 δευτερολέπτων από τον Λάμπαρτερ. Τρίτος ήταν ένας άλλος Αυστριακός, ο Μάριο Ζάιντλ με 137 μέτρα και 144,9 βαθμούς ξεκινώντας το δεύτερο μισό μετά από 28 δευτερόλεπτα από τον πρωτοπόρο.

 Στα 21 του χρόνια ο Λάμπαρτερ κατάφερε να σημειώσει νέα νίκη στην σεζόν, την 3η διαδοχική, ενώ ο Νορβηγός Γιανς Λούρας Όφτεμπρο πήρε τη 2η θέση με διαφορά 19,4 δευτερολέπτων ενώ ο Ρερλ ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου σε απόσταση 22,3 δευτερολέπτων από το νικητή.

https://www.youtube.com/watch?v=QkUZiK_RCCU&ab_channel=FISNordicCombined
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά