fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Νίκη με ανατροπή ο Σμιντ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Νίκη με ανατροπή ο Σμιντ (vid)

Μία μεγάλη νίκη με μία ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή πανηγύρισε στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας ο Γιούλιαν Σμιντ για το παγκόσμιο κύπελλο βορινού σύνθετου.

Με τη θερμοκρασία υπό το μηδέν αλλά με ηλιοφάνεια, ο Αυστριακός Φραντς-Γιόζεφ Ρερλ είχε το μεγαλύτερο άλμα στο πρώτο σκέλος με 143 μέτρα, κάτι που του έδωσε 163,1 βαθμούς και την πρώτη θέση ενόψει στο δεύτερο σκέλος του σκι αντοχής 10 χιλιομέτρων.

 Πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου, ο Αυστριακός Γιοχάνες Λάμπαρτερ, είχε άλμα στα 132 μέτρα και πήρε 148,9 βαθμούς με αποτέλεσμα να εκκινήσει 59 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του ενώ ο ντόπιος Γιούλιαν Σμιντ με 134 μέτρα και 147,6 βαθμούς μπήκε στο δεύτερο μέρος 62 δευτερόλεπτα μετά τον πρωτοπόρο.

Μπροστά στο κοινό της χώρας του ο Σμιντ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να διασχίσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά 7 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον Νορβηγό Γιανς Λούρας Όφτεμπρο ενώ ο Ρερλ ακολούθησε τρία δέκατα μετά και άφησε για ένα δέκατο εκτός βάθρου τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, τον Γιοχάνες Λάμπαρτερ.

https://www.youtube.com/watch?v=wqM8D9dClWM&ab_channel=FISNordicCombined
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά