fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Σε Κάρκερ και Ίρβινγκ οι τίτλοι στο halfpipe (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Σε Κάρκερ και Ίρβινγκ οι τίτλοι στο halfpipe (vids)

Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα λόγω του πρόσφατου θανάτου του Κάιλ Σμέιν, πραγματοποιήθηκε στο Μάμοθ Μάουντεν των Ηνωμένων Πολιτειών ο αγώνας halfpipe ανδρών και γυναικών για το παγκόσμιο κύπελλο freestyle ski με τον Μπερκ Ίρβνγκ και την Ρέιτσελ Κάρκερ να παίρνουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους τον τίτλο στο αώνισμα.

Με κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα τις ισχυρές ριπές ανέμου η Κινέζα Ζανγκ Κεζίν ήταν αυτή που πήρε τη νίκη, την πρώτη της μετά από σχεδόν 4 χρόνια. Με ένα τεράστιο δεξί 820 tail grab για αρχή η Κεζίν κατάφερε να συγκεντρώσει το υψηλότερο σκορ με 93,50 βαθμούς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Δεύτερη ήταν η Ζόι Άτκιν από τη Μεγάλη Βρετανία, νικήτρια την περασμένη εβδομάδα στα Winter X Games ενώ η Ρέιτσελ Κάρκερ από τον Καναδά με την 3η θέση έκανε αρκετά για να πάρει τη νίκη.

YouTube video

 Στους άνδρες ο Αμερικανός Μπερκ Ίρβινγκ κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να συγκεντρώσει το υψηλότερο σκορ με 94 βαθμούς και να πάρει τη νίκη, την 4η στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να κάνει δική του και την κρυστάλλινη σφαίρα του αγωνίσματος. Δεύτερος κατετάγη ο κάτοχος του τίτλου της περασμένης σεζόν, ο Καναδός Μπρένταν Μακάι αφήνοντας στην 3η θέση τον Αμερικανό Ντέιβιντ Γουάιζ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά