fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Οι πρώτες – χρονικά -δηλώσεις του Αλέξανδρου Γκιννή μετά τη 2η θέση στο σλάλομ του Σαμονί (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Οι πρώτες – χρονικά -δηλώσεις του Αλέξανδρου Γκιννή μετά τη 2η θέση στο σλάλομ του Σαμονί (vid)

Ελάχιστα λεπτά πριν  ο Αλέξανδρος Γκιννής είχε καταφέρει να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι όντας ο πρώτος Έλληνας που παίρνει μετάλλιο, με τη 2η θέση στον αγώνα τεχνικής κατάβασης στο Σαμονί της Γαλλίας.

Ο πρώην αθλητής και ρεπόρτερ του Eurosport, Γκοτιέ Ντε Τεσιέ, ήταν εκείνος που πήρε τις πρώτες – χρονικά – δηλώσεις από την Έλληνα σκιέρ που ήταν εμφανώς συγκινημένος. «Είναι απολύτως απίστευτο. Τόσοι πολλοί τραυματισμοί, είμαι 28 ετών, έπρεπε να επιστρέψω τόσες πολλές φορές, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ίσως χρειαστώ ώρες ή ημέρες, εγώ και η ομάδα μου δουλέψαμε πολύ σκληρά, θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου και τους πάντες, είναι απλά απίστευτο».

Στην ερώτηση για το πότε άρχισε να πιστεύει στο μεγάλο αποτέλεσμα, ο Γκιννής απάντησε: «Πίστεψα ότι ήταν μία καλή προσπάθεια, εντυπωσιάστηκα που βελτίωσα τον καλύτερο συνολικό χρόνο κατά 8 δέκατα, μετά την εμφάνιση του Γιουλ κατάλαβα ότι είναι μία ξεχωριστή ημέρα, οι προπονητές μου είναι εδώ, η σύντροφός μου, ήθελα να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό».

Στην επόμενη ερώτηση, για το πότε άρχισε να βλέπει ακόμα και το βάθρο, ο 28χρονος Έλληνας είπε: «Δεν θέλω να πω ότι το έβλεπα εδώ και καιρό, αλλά το προσπαθούσα, είχα να ξεπεράσω πολλούς τραυματισμούς, ευχαριστώ την ομάδα μου που με στήριξε και δικαιωθήκαμε. Ήμουν τραυματίας πέρυσι και οι προπονητές μου με στήριξαν, έκανα 6 χειρουργεία στο γόνατο, πάντα ήταν όλοι μαζί μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα χωρίς εκείνους, ευχαριστώ  ξανά τους χορηγούς μου, την οικογένειά μου,  όλους όσοι έμειναν μαζί μου, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά