fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Επιστροφή με νίκη για τον Όντερματ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Επιστροφή με νίκη για τον Όντερματ (vid)

Πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία της σεζόν για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι, ο Μάρκο Όντερματ αναγκάστηκε να χάσει τους τελευταίους αγώνες στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας ώστε να ξεκουράσει το γόνατό του μετά την υπερπροσπάθεια στο Βένγκεν της Ελβετίας με τον 24χρονο να επιστρέφει στη δράση με νίκη, αυτή τη φορά στον αγώνα υπεργιγαντιαίας κατάβασης στην Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο της Ιταλίας.

 Η συγκεκριμένη πίστα δεν είχε φιλοξενήσει ποτέ αγώνα υπεργιγαντιαίας κατάβασης ανδρών οπότε ήταν μία νέα πρόκληση για όλους ενώ είχε ως συνέπεια τις πολλές εγκαταλείψεις. Ο Όντερματ από την πλευρά του δεν έδειξε να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο αφήνοντας στη 2η θέση το μεγάλο του αντίπαλο, τον Νορβηγό Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε.

Η περιοχή θα φιλοξενήσει μέρος της δράσης στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 αν και τα αγωνίσματα των ανδρών θα διεξαχθούν στο Μπόρμιο. Η οικοδέσποινα Ιταλία, που κλήθηκε να αντικαταστήσει το Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας για να μη χαθεί ο αγώνας από το καλεντάρι, πανηγύρισε την 3η θέση με τον Ματία Κάσε ο οποίος έφτασε τα 3 βάθρα καριέρας και το πρώτο του στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά