fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο Κίτζμπουελ ο Κίλντε, τιμήθηκε ο Φόιτς (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο Κίτζμπουελ ο Κίλντε, τιμήθηκε ο Φόιτς (vids)

Ο Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε πήρε τη νίκη στο δεύτερο αγώνα ελεύθερης κατάβασης στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι, σε έναν αγώνα που ήταν ο τελευταίος στην καριέρα του Ελβετού Μπέατ Φόιτς.

 Ο Νορβηγός αποδείχθηκε ο ταχύτερος με επίδοση ενός λεπτού και 56,90 δευτερολέπτων διευρύνοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία του αγωνίσματος ενώ πλησίασε και τον πρωτοπόρο της γενικής, τον Ελβετό Μάρκο Όντερματ, ο οποίος δεν πήρε μέρος.

 Δεύτερος ήταν ο Γάλλος Γιοχάν Κλαρί με διαφορά 67 εκατοστών του δευτερολέπτου από τον Κίλντε ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Αμερικανός Τράβις Γκάνονγκ. Ο Κίλντε με τους 100 βαθμούς της νίκης έφτασε τους 620 και έχει διαφορά 156 από τον Βίνσεντ Κριχμάγιερ, τον νικητή της προηγούμενης ημέρας, που πήρε την 5η θέση στον αγώνα.

 Ο αγώνας αυτός ήταν και ο τελευταίος στην καριέρα του σπουδαίου Μπέατ Φόιτς που λίγους μήνες πριν είχε ανακοινώσει αιφνιδιαστικά ότι το αντίο του στις χιονισμένες πίστες θα γίνει στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Ελβετός, ο οποίος τιμήθηκε μετά τον αγώνα σημείωσε την 16η επίδοση.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά