fbpx

Παγκόσμιο Νέων: Διπλή επιτυχία για τον Ρινκς

Παγκόσμιο Νέων: Διπλή επιτυχία για τον Ρινκς

Ο Λετονός Κάσπαρς Ρινκς έκανε το νταμπλ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα λουτζ νέων που πραγματοποιήθηκε στο Μπλούντεντς της Αυστρίας παίρνοντας τον τίτλο σε ατομικό και διπλό.

 Ο Ρινκς ήταν πρώτος και στα 2 σκέλη του ατομικού επικρατώντας του Γερμανού Μάρκο Λέγκερ με διαφορά 358 χιλιοστών του δευτερολέπτου ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο επίσης Γερμανός Χάνες Ρόντερ. Παρόμοια εικόνα και στο διπλό με τον Ρινκς να αγωνίζεται μαζί με τον Βιτάλις Γιεγκόροβς με το δίδυμο να αποδεικνύεται ταχύτερο κατά 208 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τους Γερμανούς Μόριτς Γιέγκερ και Βαλεντίν Στόιντε.

 Στις γυναίκες η Ουκρανή Γιουλιάνα Τούνιτσκα πήρε τον τίτλο στο ατομικό έχοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και στα 2 σκέλη με αποτέλεσμα να νικήσει τη Γερμανίδα Μελίνα Φίσερ που ήταν ταχύτερη στο πρώτο αλλά είχε μόλις τον 15ο χρόνο στο δεύτερο με αποτέλεσμα να καταλάβει τη δέκατη θέση. Το αργυρό μετάλλιο πήγε στην ντόπια, την Μπάρμπαρα Αλαμάγιερ που ήταν 4η και στα 2 σκέλη ενώ η Ιταλίδα Αλεξάντρα Όμπερστολτς ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

 Η Λετονία πήρε και τρίτο χρυσό μετάλλιο, στο διπλό γυναικών, με τις Βικτόριγια Ζιέντινα και Σελίνα Ζίλινα, ταχύτερες για μόλις 19 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τις Αυστριακές Λίζα Τσίμερμαν και Ντοροτέα Σβαρτς. Η Λετονία είχε και δεύτερη ομάδα στο βάθρο με τις Μάρτα Ρομπεζνιέτσε και Κίτιγια Μπογκντάνοβα.

 Τέλος, η Γερμανία πήρε τον τίτλο στο ομαδικό αγώνισμα, μπροστά από Ουκρανία και Λετονία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά