fbpx

Ευρωπαϊκό Πατινάζ Ταχύτητας: Υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Λίρνταμ (vids)

Ευρωπαϊκό Πατινάζ Ταχύτητας: Υπερασπίστηκε τον τίτλο της η Λίρνταμ (vids)

Η Γιούτα Λίρνταμ από την Ολλανδία υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πατινάζ ταχύτητας στο σπριντ στο Χάμαρ της Νορβηγίαςε την 24χρονη να επικρατεί τόσο στα 500 όσο και στα χίλια μέτρα.

 Η συμπατριώτισσά της, Φέμκε Κοκ, πήρε τη νίκη στο πρώτο 500άρι την προηγούμενη ημέρα και τερμάτισε στη 2η θέση γενικής ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βανέσα Χέρτσογκ από την Αυστρία.

 Στον αγώνα των 500 μέτρων η Λίρνταμ επικράτησε της Κοκ με διαφορά 11 εκατοστών του δευτερολέπτου ενώ η Χέρτσογκ που άρχισε ως 3η στη γενική επιβλήθηκε της Ολλανδής Μάριτ Φλέντερους με διαφορά 28 εκατοστών του δευτερολέπτου.

 Μπαίνοντας στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, αυτό των χιλίων μέτρων, η Λίρνταμ είχε να υπερασπιστεί μία διαφορά 1,4 δευτερολέπτων από την Κοκ με την πρώτη εκκίνηση να είναι άκυρη. Στη δεύτερη εκκίνηση η Λίρνταμ πήρε άνετα τη νίκη αφήνοντας πίσω της την Κοκ με διαφορά 1,26 δευτερολέπτων.

 Η Χέρτσογκ από την πλευρά της είχε τον 5ο χρόνο και επιβλήθηκε με διαφορά 2 δεκάτων του δευτερολέπτου κάνοντας αρκετά για να αποτρέψει το 1-2-3 της Ολλανδίας στο βάθρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά