fbpx

Tour de Ski: Πρώτη νίκη καριέρας για τη Χένιγκ (vid)

Tour de Ski: Πρώτη νίκη καριέρας για τη Χένιγκ (vid)

Η Γερμανίδα Καταρίνα Χένιγκ πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας της σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου σκι αντοχής παίρνοντας την πρώτη θέση στη μαζική εκκίνηση 15 χιλιομέτρων κλασικής τεχνικής στο Βαλ Ντι Φιέμε της Ιταλίας στο πλαίσιο του Tour de Ski.

 Ενώ πολλοί παρακολουθούσαν τη Φρίντα Κάρλσον από την Σουηδία που αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα σπριντ της προηγούμενης ημέρας και την Τίριλ Ούντνες Βενγκ που βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο, η 26χρονη Γερμανία ήταν εκείνη που με ένα έξυπνο από πλευράς τακτικής αγώνα τερμάτισε πρώτη.

 «Ήταν ένας πολύ σκληρός αγώνας και το σώμα μου ήταν ταλαιπωρημένο μετά από την προηγούμενη ημέρα και τα 4 σπριντ που έκανα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που παίρνω την πρώτη νίκη μου εδώ στη Βαλ Ντι Φιέμε», είπε η νικήτρια. Αυτό ήταν το έκτο της ατομικό βάθρο σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου εκ των οποίων τα 3 είναι σε αγώνα μαζικής εκκίνησης κλασικής τεχνικής στην συγκεκριμένη περιοχή.

 Η Κάρλσον πήρε τη δεύτερη θέση με μία επίθεση προς το τέλος ενώ η Κέρτου Νίσκανεν από τη Φινλανδία ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά