fbpx

Tour de Ski: Συνεχίζει το απόλυτο των νικών ο Κλέμπο (vid)

Tour de Ski: Συνεχίζει το απόλυτο των νικών ο Κλέμπο (vid)

Διαφορετική ημέρα, ίδια ιστορία στο Tour de Ski με τον Γιοχάνες Χέσφλοτ Κλέμπο να παίρνει τη νίκη στην καταδίωξη 20 χιλιομέτρων ελεύθερης τεχνικής στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας, κάνοντας το 4 στα 4 στη διοργάνωση ενώ μείωσε τη διαφορά από τον συμπατριώτη του, τον Παλ Γκόλμπεργκ, στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου σκι αντοχής.

 Ο Νορβηγός «βασιλιάς των σπριντ» έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει και στους αγώνες μεγαλύτερων αποστάσεων ακολουθώντας μία εξαιρετική τακτική για να κάνει τους αντιπάλους του να αναρωτιούνται πως μπορούν να τον νικήσουν. Ο συμπατριώτης του, Σίμεν Χέγκσταντ Κρούγκερ, είχε πάρει τη νίκη στο ίδιο αγώνισμα στο Νταβός της Ελβετίας στις 18 Δεκεμβρίου ωστόσο αυτή τη φορά δεν είχε την απάντηση.

 «Ήταν ένας ευχάριστος αγώνας», είπε ο νικητής. «Εξελίχθηκε όπως περίμενα, πολλοί άνθρωποι μαζί και οι τελευταίοι τρεις γύροι θύμιζαν μαζική εκκίνηση οπότε προσπάθησα να είμαι σε καλή θέση πριν την τελευταία ανηφόρα και να έχω ένα καλό τερματισμό».

 Με μόλις 5 δευτερόλεπτα να χωρίζουν τους πρώτους 12, ένας άλλος Νορβηγός, ο Σίντρε Μπιέρνεσταντ Σκαρ, ήταν εκείνος που πήρε τη 2η θέση οριακά μπροστά από τον Ιταλό Φεντερίκο Πελεγκρίνο.

https://www.youtube.com/watch?v=2SlNwAgycbM&ab_channel=FISCrossCountry
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά