fbpx

Tour de Ski: Νέα νίκη για τον Κλέμπο (vid)

Tour de Ski: Νέα νίκη για τον Κλέμπο (vid)

Ο Γιοχάνες Χέσφλοτ Κλέμπο αναδείχθηκε ξανά νικητής στο Βαλ Μουστέρ της Ελβετίας στο πλαίσιο του Tour de Ski με τον κάτοχο 5 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων μετά το σπριντ να κερδίζει και τον αγώνα 10 χιλιομέτρων κλασικής τεχνικής.

 Εκκινώντας με προβάδισμα 7 δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του ο Νορβηγός δεν απειλήθηκε με τον 26χρονο σκιέρ να αυξάνει στα μισά της διαδρομής τη διαφορά του στα 17 δευτερόλεπτα και να φτάνει σε μία άνετη νίκη στρέφοντας την προσοχή του στον επόμενο σταθμό, στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας ενώ έπιασε στις 13 νίκες καριέρας στη διοργάνωση τον συμπατριώτη του, Πέτερ Νόρτουγκ «Αισθάνομαι υπέροχα», είπε ο νικητής. «Ελπίζω να έχω μερικά καλά χρόνια μπροστά μου ώστε να σπάσω όλα τα ρεκόρ αλλά είναι μία σπουδαία αίσθηση και η ιδανική αρχή στη νέα χρονιά».

 Η μάχη για τις άλλες θέσεις του βάθρου ήταν πολύ πιο αμφίρροπη με τον πρωτοπόρο στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου άλματος με σκι, τον Παλ Γκόλμπεργκ να ανεβαίνει από την 9η στη 2η θέση και να επικρατεί στο φώτο-φίνις του Ιταλού Φεντερίκο Πελεγκρίνο που ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά