fbpx

Silvester Tournament: Πρώτη νίκη καριέρας για την Στρεμ (vid)

Silvester Tournament: Πρώτη νίκη καριέρας για την Στρεμ (vid)

Η Νορβηγίδα Άννα Οντίν Στρεμ πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας της σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου άλματος με σκι επικρατώντας στο τρίτο από τους τέσσερις αγώνες του Silvester Tour και τον πρώτο χρονικά από τους δύο στο Λιούμπνο της Σλοβενίας.

 Η 24χρονη μετρούσε τρεις δεύτερες θέσεις σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου εκ των οποίων οι δύο από αυτές ήταν στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και τελικά έκανε το βήμα παραπάνω στο βάθρο ούσα στην κορυφή μετά τον πρώτο γύρο με 125,8 βαθμούς. Στο δεύτερο γύρο αγωνίστηκε αμέσως μετά την πρωτοπόρο στη γενική βαθμολογία, την Έβα Πίνκελνιγκ από την Αυστρία που είχε 258,8 βαθμούς και η ίδια διατήρησε την ψυχραιμία της επικρατώντας με διαφορά 9 δεκάτων του βαθμού.

 «Δεν έχω λόγια να το περιγράψω», είπε η νικήτρια. «Είμαι χαρούμενη με αυτή τη νίκη κι επιτέλους έκανα τα πάντα σωστά. Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, δίχως προηγούμενο», είπε η νικήτρια που πλέον είναι 3η στην συνολική βαθμολογία, μπροστά από την συμπατριώτισσά της, την Σίλιε ‘Όπσεθ, που κατέλαβε μόλις τη 12η θέση.

 Η Καταρίνα Αλτάους έμεινε στη 2η θέση γενικής μετά την 3η θέση στον αγώνα ενώ μπροστά στο κοινό της χώρας της η Έμα Κλίνετς σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της στην σεζόν με την 4η θέση, μένοντας εκτός βάθρου για τέσσερα δέκατα του βαθμού.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά