fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο Super-G του Μπόρμιο ο Όντερματ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο Super-G του Μπόρμιο ο Όντερματ (vid)

O Μάρκο Όντερματ ήταν εκείνος που αποδείχθηκε ξανά πρωταγωνιστής στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι με τον Ελβετό να παίρνει τη νίκη, την 5η του στη χρονιά, στην υπεργιγαντιαία κατάβαση στο Μπόρμιο της Ιταλίας.

 Νικητής χθες στον αγώνα της ελεύθερης κατάβασης, ο Αυστριακός Βίνσεντ Κριχμάγιερ, αυτή τη φορά έπρεπε να αρκεστεί στη 2η θέση ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Ελβετός Λοϊκ Μειγιάρ. Αυτή ήταν η 2η νίκη του Όντερματ στην σεζόν της υπεργιγαντιαίας κατάβασης αυξάνοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία του αγωνίσματος αλλά και της γενικής από τον Νορβηγό Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε στους 68 και 329 βαθμούς αντίστοιχα.

 Ο Κίλντε δεν απείλησε καθώς παραλίγο να πέσει 2 φορές και να χάσει μία πύλη με αποτέλεσμα να πάρει την 8η θέση, 2,15 δευτερόλεπτα βραδύτερος του νικητή. Τα ρεκόρ συνεχίζουν να πέφτουν από τον 25χρονο που έγινε ο πρώτος Ελβετός που παίρνει νίκη σε υπεργιγαντιαία κατάβαση στην συγκεκριμένη πίστα.
 «Ήταν η σχεδόν τέλεια προσπάθεια για εμένα. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μία δύσκολη χάραξη διαδρομής. Είχα καλή αίσθηση από την πρώτη πύλη οπότε μπορούσα να πιέσω και με κάποιο τρόπο ήμουν πάντα ένα βήμα μπροστά. Αυτό απέδωσε και επίσης είναι μία καλή ομαδική απόδοση με τον Λοϊκ στο βάθρο και τους Στεφάν Ροζεντίν και Τζίνο Καβιέτσελ στους πρώτους 15, ήταν ένας σπουδαίος αγώνας», είπε ο νικητής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά