fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος: Νικήτρια ξανά στο Βίλαχ η Πίνκελνινγκ

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος: Νικήτρια ξανά στο Βίλαχ η Πίνκελνινγκ

Η Έβα Πίνκελνινγκ πήρε δεύτερη νίκη σε διάστημα δύο ημερών στο Βίλαχ στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου άλματος με σκι με την Αυστριακή να μετρά νέα επιτυχία μπροστά στο κοινό της χώρας της.

 Η 34χρονη ήταν νικήτρια στον πρώτο αγώνα έχοντας και την κορυφαία επίδοση στα προκριματικά παίρνοντας την πρώτη θέση με διαφορά 9,5 βαθμών από την πλησιέστερη αντίπαλό της, την Άνα Οντίν Στρεμ.

 Η Αυστριακή αποδείχθηκε ξανά η καλύτερη με 2 σταθερά άλματα που της έδωσαν δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες ημέρες. Η Πίνκελνινγκ ήταν πρωτοπόρος μετά τον προκριματικό γύρο με το άλμα στα 94,5 μέτρα να τη βοηθά να φτάσει συνολικά τους 130,7 βαθμούς στα μισά. Το δεύτερο άλμα, επίσης στα 94,5 μέτρα, της έδωσε 129,5 βαθμούς φτάνοντας συνολικά τους 260,2 και να έχει διαφορά άνω των 5 βαθμών από τον ανταγωνισμό.

 Η Καταρίνα Αλτάους πήρε τη 2η θέση με 254,6 βαθμούς ενώ η Νίκα Κρίζναρ ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου με 251,1. Με τις δύο διαδοχικές νίκες η Αυστριακή πέρασε και στην κορυφή της βαθμολογίας στην σεζόν φτάνοντας τους 556 ενώ η Αλτάους ακολουθεί με 449.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά