fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήρθε η ώρα για το τουρνουά των τεσσάρων λόφων

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήρθε η ώρα για το τουρνουά των τεσσάρων λόφων

Κατεβαίνοντας μία χιονισμένη ράμπα με ταχύτητα που προσεγγίζει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα για να ακολουθήσει το άλμα στο άγνωστο με την προσγείωση πάνω από 100 μέτρα μακριά. Κάποιος θα μπορούσε απλά να αναρωτηθεί, γιατί;

Για μία ομάδα γενναίων αθλητών, αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει. Οι κορυφαίοι αθλητές του άλματος με σκι θα βρεθούν σε Γερμανία και Αυστρία για να επιδείξουν το ταλέντο τους στο τουρνουά των τεσσάρων λόφων την περίοδο των γιορτών με τον Πολωνό Ντάβιντ Κουμπάτσκι να έχει τον τίτλο του φαβορί μετά από τέσσερις νίκες στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου.

 Ο Ριόγιου Κομπαγιάσι βρέθηκε κοντά στο να γίνει ο πρώτος που θα εξασφαλίσει 2 Γκραν Σλαμ, να πάρει δηλαδή τη νίκη και στους τέσσερις αγώνες, την περασμένη σεζόν, καθώς κατετάγη 5ος στον τελευταίο αγώνα, στο Μπισοφσόφεν, έχοντας πάρει τη νίκη στους πρώτους τρεις και αναζητά την επιστροφή στα καλά αποτελέσματα μετά τη δύσκολη αρχή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 Το φετινό τουρνουά διεξάγεται σε μία περίοδο 10 ημερών, από τις 29 Δεκεμβρίου στο Όμπερσντορφ της Γερμανίας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στο Μπισοφσόφεν της Αυστρίας. Ο δεύτερος σταθμός διεξάγεται στο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν της Γερμανίας και ο τρίτος στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά