fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας: 4η νίκη στα χίλια μέτρα για τη Λίρνταμ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ Ταχύτητας: 4η νίκη στα χίλια μέτρα για τη Λίρνταμ (vid)

Την 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες χιλίων μέτρων στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου πατινάζ ταχύτητας πήρε η Γιούτα Λίρνταμ με την Ολλανδή να επικρατεί για 2η διαδοχική εβδομάδα στο Κάλγκαρι του Καναδά.

 Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα η Λίρνταμ πήρε τη νίκη μπροστά από την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, την Μίχο Τακάγκι από την Ιαπωνία. Η Ολλανδή βελτίωσε το χρόνο της κατά 29 εκατοστά του δευτερολέπτου συγκριτικά με μία εβδομάδα με αποτέλεσμα να διευρύνει και τη διαφορά της στη γενική βαθμολογία. Την πρώτη τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Κίμι Γκετζ από τις Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν ακόμα 39 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο πίσω.

 «Ποτέ δεν περίμενα αυτή τη νίκη», είπε. «Ήμουν πολύ αδιάθετη λόγω της περιόδου μου χθες, είχα ναυτία, ρίγος, αδυναμία. Αν και πίστευα ότι δεν θα ήμουν ικανή να αγωνιστώ σήμερα είπα να το ξεχάσω, την περασμένη εβδομάδα ήμουν 7 δέκατα ταχύτερη οπότε ίσως να πάρω νίκη και σήμερα αν και δεν θα είμαι τόσο δυνατή. Είμαι χαρούμενη που το επίπεδό μου είναι αρκετά υψηλό για να είμαι σε θέση να κερδίζω σε μία τέτοια εβδομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά