fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στην Άλτα Μπάντια ο Όντερματ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στην Άλτα Μπάντια ο Όντερματ (vid)

Επιστροφή στις νίκες για τον Μάρκο Όντερματ καθώς ο Ελβετός, πρωτοπόρος στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι, πήρε τη νίκη στον αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στην Άλτα Μπάντια της Ιταλίας μετά από ένα έντονο δεύτερο σκέλος επικρατώντας του συμπατριώτη του, Χένρικ Κριστόφερσεν με διαφορά 2 δεκάτων του δευτερολέπτου ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Σλοβένος Ζαν Κράνιετς σε απόσταση 92 εκατοστών του δευτερολέπτου από το νικητή.

 Ο Όντερματ πήρε την 3η θέση στον χθεσινό αγώνα, αποτέλεσμα που θεωρήθηκε έκπληξη καθώς είχε πάρει τη νίκη στους 2 προηγούμενους αγώνες της σεζόν. Ο Ελβετός προηγείται του Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε που απουσίασε αυτό το διήμερο με τη διαφορά τους να είναι στους 271 βαθμούς μετά από 11 αγώνες.

 «Αυτή ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη μάχη που έχω δώσει», είπε ο Όντερματ. «Ήμουν ήδη πολύ κουρασμένος στην εκκίνηση και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε όταν αγωνίστηκα. Έδωσα και πάλι μεγάλη μάχη με τον Χένρικ Κριστόφερσεν αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά κατάφερα να νικήσω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά