fbpx

Γκιννής: Στην Ιταλία για τον 2ο αγώνα του στη σεζόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Γκιννής: Στην Ιταλία για τον 2ο αγώνα του στη σεζόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Αλέξανδρος Γκιννής βρίσκεται στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο, όπου την ερχόμενη Πέμπτη (22/12)θα διεξαχθεί ο αγώνας τεχνικής κατάβασης στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αλπικού Σκι.

Αυτός θα είναι ο 2ος αγώνας στη σεζόν για τον Έλληνα σκιέρ, ο οποίος πριν από περίπου 10 ημέρες, στην πρεμιέρα του για τη νέα χρονιά, είχε κάνει έναν εκπληκτικό αγώνα στο Βαλ ντ’ Ιζέρ σημειώνοντας τον 12ο καλύτερο χρόνο, με τους κριτές να τον ακυρώνουν λίγο αργότερα για αντικανονικό πέρασμα πόρτας στο 2ο σκέλος της κατάβασης.

Ο Γκιννής, ο οποίος άφησε πίσω του την ατυχία της πρεμιέρας, βρέθηκε για πέντε ημέρες στο Ίνσμπουργκ για αποκατάσταση και προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ από εκεί και πέρα μετέβη στην Μπότσα, όπου για τρεις ημέρες προπονήθηκε, σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με Ελβετούς, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Οι προπονήσεις ήταν εξαιρετικές και έγιναν σε πολύ καλές συνθήκες.“, δήλωσε στο ApexSports o Έλληνας σκιέρ. “Το γόνατο μου και γενικά το σώμα μου ανταποκρίνονται καλά και είμαι έτοιμος για τον αγώνα της Πέμπτης στη Μαντόνα. Η επιφάνεια του χιονιού εδώ είναι αρκετά παγωμένη με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την αλλαγή κατεύθυνσης και θέλει προσοχή.”

Θυμίζουμε ότι ο Γκιννής θα επικεντρωθεί μόνο στο αγώνισμα της τεχνική κατάβασης έχοντας ως στόχο μια θέση στους 25 πρώτους της γενικής κατάταξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

https://chionodromia.apexsports.gr/2022/12/11/pagkosmio-kypello-o-ekpliktikos-gkinnis-termatise-12os-alla-akyrothike/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά