fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 7 νίκες καριέρας έφτασε ο Κλίβελαντ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τις 7 νίκες καριέρας έφτασε ο Κλίβελαντ (vid)

Πολύ υψηλό επίπεδο είχε ο αγώνας Big Air των ανδρών στο Κόπερ Μάουντεν των Ηνωμένων Πολιτειών για το παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ καθώς οι 8 από τους 10 φιναλίστ είχαν περιστροφή τουλάχιστον 1620 μοιρών.

 Οι καλύτερες περιστροφές δεν συνδυάζονται πάντα με τη νίκη καθώς υπάρχει και ο παράγοντας της μοναδικότητας στο στιλ και εκεί είναι που ο Μάρκους Κλίβελαντ από τη Νορβηγία έκανε τη διαφορά παίρνοντας τη νίκη, την 7η στην καριέρα του και την πρώτη του στο αγώνισμα μετά από 5 χρόνια.

Μετά την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια για το backside 1620 ο Κλίβελαντ έκανε στη δεύτερη το backside 1800 Indy ενώ στην 3η πέτυχε το nollie double frontside rodeo 1440 tailgrab, αψηφώντας τους νόμους της φυσικής, μία κίνηση που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει με αποτέλεσμα να πάρει 184,25 βαθμούς, 12 περισσότερους από τον πλησιέστερο αντίπαλό του.

Δεύτερος ήταν ο Αμερικανός Κρις Κόρνινγκ με 172,50 βαθμούς επιστρέφοντας σε βάθρο αγώνα Big Air για πρώτη φορά εδώ και μία τριετία. Το βάθρο ολοκλήρωσε ο πρωτοεμφανιζόμενος σε παγκόσμιο κύπελλο, ο Ιταλός Ίαν Ματεόλι με 160 βαθμούς.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά