fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ νικών η Σίφριν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Πλησιάζει το απόλυτο ρεκόρ νικών η Σίφριν (vid)

Η Μικαέλα Σίφριν από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναδείχθηκε νικήτρια στην υπεργιγαντιαία κατάβαση του Σεν Μορίτζ, στην Ελβετία, για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι φτάνοντας τις τρεις νίκες στην σεζόν και τις 77 καριέρας.

 Η 27χρονη με τις αμέτρητες επιτυχίες σε παγκόσμιο κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν από τις πρώτες χρονικά που αγωνίστηκαν και έδωσε νέα παράσταση των ικανοτήτων της καθώς η επίδοσή της με 1:13.62 αποδείχθηκε και ο κορυφαίος του αγώνα.

 Την περασμένη σεζόν η Σίφριν πήρε την 3η θέση σε τεχνική κατάβαση και υπεργιγαντιαία κατάβαση και 2η στην ελεύθερη κατάβαση κάνοντας δική της τη μεγάλη κρυστάλλινη σφαίρα, αυτή για τη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου. Η Αμερικανίδα βρίσκεται και αυτή την αγωνιστική περίοδο στην κορυφή αν και απουσίασε από κάποιους αγώνες ενώ η νίκη της στην υπεργιγαντιαία κατάβαση είναι η πρώτη της στο αγώνισμα αυτή την σεζόν.

 Δεύτερη η Ιταλίδα Έλενα Κουρτόνι που αποδείχθηκε βραδύτερη για 12 εκατοστά του δευτερολέπτου σε ένα εντυπωσιακό τριήμερο καθώς πήρε τη νίκη στην ελεύθερη κατάβαση πριν 2 ημέρες. Το βάθρο ολοκλήρωσε η Γαλλίδα Ρομάν Μιραντολί ενώ στα αξιοσημείωτα η 5η θέση της Σοφία Γκότζια με την Ιταλίδα που τραυματίστηκε προχθές και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι να επιστρέφει στην Ελβετία και να παίρνει τη νίκη στο χθεσινό αγώνα ελεύθερης κατάβασης.

https://www.youtube.com/watch?v=HyD9p8uB-TI&ab_channel=SkiFans
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά