fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Δεύτερη νίκη στην σειρά για την Φάντριχ

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Δεύτερη νίκη στην σειρά για την Φάντριχ

Η Ναντίν Φάντριχ από την Ελβετία έδειξε ότι η νίκη της στον αγώνισμα σπριντ την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν τυχαία καθώς τα κατάφερε ξανά αυτή τη φορά στην πατρίδα της, στο Νταβός, στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου σκι αντοχής.

 Η 27χρονη, νικήτρια στο σπριντ κλασικής τεχνικής στο Μπαϊτοστόλεν της Νορβηγίας πριν 8 ημέρες, συνέχισε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς επικράτησε της Τζέσι Ντίγκινς από τις Ηνωμένες Πολιτείες και της Γιοχάνα Χάνγκστρεμ από την Σουηδία που πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 «Είναι πολύ ωραίο να νικάω εδώ, μπροστά στο κοινό της χώρας μου, είναι εξαιρετικά όμορφο», είπε η Φάντριχ που την περασμένη σεζόν στο ίδιο μέρος είχε πάρει τη 2η θέση. «Είμαι κάπως κουρασμένη, είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι σε αυτό το υψόμετρο αλλά διαχειρίστηκα πολύ καλά την κατάσταση».

 Πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία της σεζόν, η Τίριλ Ούντνες Βενγκ, προσπάθησε να πάρει κάτι καλύτερο από την 4η θέση της περασμένης εβδομάδας αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά από τις τρεις σκιέρ που είχε μπροστά της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά