fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκέλετον: Δεύτερη νίκη καριέρας για τον Γουέστον

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκέλετον: Δεύτερη νίκη καριέρας για τον Γουέστον

Ο Ματ Γουέστον πήρε την πρώτη του νίκη στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου σκέλετον επικρατώντας στον αγώνα του Λέικ Πλάσιντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Ο 25χρονος σταμάτησε το χρονόμετρο στο ένα λεπτό και 48,16 δευτερόλεπτα παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον  Γερμανό Κρίστοφερ Γκροτίρ και τον Νοτιοκορεάτη Σεουνγκί Τζουνγκ που πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 Οι Βρετανοί έχουν κάνει εντυπωσιακή αρχή στην σεζόν με 2 νίκες σε τρεις αγώνες ενώ ο Μάρκους Γουάιατ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί επίσης στο βάθρο καθώς είχε τον 4ο χρόνο. Ο Γουέστον είχε βάλει έβαλε σε μία περίοδο 14 ετών χωρίς νίκη για τα βρετανικά χρώματα καθώς είχε πάρει τη νίκη το Νοέμβριο του 2021 και τώρα έφτασε σε 2η επιτυχία όντας ταχύτερος του Γκροτίρ με διαφορά 16 εκατοστών του δευτερολέπτου με την καλύτερη επίδοση στο δεύτερο σκέλος.

 Ο Γουάιτ από την πλευρά του είχε το δεύτερο χρόνο στο δεύτερο σκέλος ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει θέση στο βάθρο που θα ήταν και το τρίτο του σε ισάριθμους αγώνες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά