fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στη Βαλ Γκαρντένα ο Κριχμάγερ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής στη Βαλ Γκαρντένα ο Κριχμάγερ (vid)

Ο Βίνσεντ Κριχμάγερ αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα ελεύθερης κατάβασης στη Βαλ Γκαρντένα της Ιταλίας για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι με τον Μάρκο Όντερματ να παίρνει τη 2η θέση και τον Ματίας Μάγιερ να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

 Ο 31χρονος Αυστριακός σταμάτησε το χρονόμετρο στο ένα λεπτό και 25,44 δευτερόλεπτα δίνοντας στη χώρα του την πρώτη της νίκη στην σεζόν, μία σεζόν που κυριαρχείται από τον Ελβετό Όντερματ. Πριν από το διήμερο, ο Κριχμάγερ ήταν στην 6η θέση στην ελεύθερη κατάβαση και η νίκη αυτή του έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθεί από τον περυσινό αγώνα όπου κατέλαβε τη 2η θέση.

 Ο Όντερματ από την πλευρά του ήταν 11 εκατοστά του δευτερολέπτου βραδύτερος από το νικητή με τον πρωτοπόρο στη γενική βαθμολογία να σημειώνει μία ακόμα καλή εμφάνιση καθώς έχει τερματίσει στο βάθρο σε όλους τους αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Η επίδοσή του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή με το γεγονός ότι ο 25χρονος δεν είχε πάρει ξανά μέρος στην συγκεκριμένη πίστα.

 Την τελευταία θέση του βάθρου πήρε ένας άλλος Αυστριακός, ο κάτοχος χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου Ματίας Μάγιερ ο οποίος ήταν μόλις 2 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Όντερματ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά