fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπόμπσλεϊ: Πέρασαν και από το Γουίστλερ οι Γερμανοί

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπόμπσλεϊ: Πέρασαν και από το Γουίστλερ οι Γερμανοί

Η Γερμανία πήρε τη νίκη στο ομαδικό και το διπλό μπόμπσλεϊ κατά τη διάρκεια των αγώνων για το παγκόσμιο κύπελλο στο Γουίστλερ του Καναδά. Ο κάτοχος 2 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων Φέλιξ Λοχ και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γιούλια Τάουμπιτς με το δίδυμο των Τόνι Έγκερτ και Σάσα Μπένεκεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα σε 2 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα φτάνοντας τις 44 νίκες για την Γερμανία στο αγώνισμα.

 «Οι Λετονοί ήταν πολύ δυνατοί», είπε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Νόρμπερτ Λοχ για την πλησιέστερη αντίπαλο που ήταν βραδύτερη για 147 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η Λετονία εκπροσωπήθηκε από τους κατόχους του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου, Ρόμπερτς Πλούμε, Μάρτινς Μποτς, Κρίστερς Άπαργιοντς και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελίνα Ιέβα Βίτολα.

Η αυστριακή ομάδα των Βόφγκανγκ Κιντλ, Μάντελιν Έγκλε, Γιούρι Γκατ και Ρικάρντο Σεφ, πήρε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο χειρότερο κατά 727 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τους νικητές. Έγκερτ και Μπένεκεν πήραν τη νίκη στο διπλό μπόμπσλεϊ, την 52η στην καριέρα τους με επίδοση ενός λεπτού και 16 δευτερολέπτων. Πίσω τους οι συμπατριώτες τους και κάτοχοι του Ολυμπιακού τίτλου, Τομπίας Βεντλ κα Τομπίας Αρλτ, με διαφορά 51 χιλιοστών του δευτερολέπτου ενώ οι Αυστριακοί, Γιούρι Γκατ και Ρικάρντο Σεφ, νικητές του πρώτου αγώνα στο Ίνσμπρουκ, κατέλαβαν την 3η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά