fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διατήρησε το απόλυτο η Έγκλε

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διατήρησε το απόλυτο η Έγκλε

Η Μάντελιν Έγκλε συνεχίζει με νίκες στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου λουτζ κάνοντας το τρία στα τρία μετά τον αγώνα στο Γουίστλερ του Καναδά. Η Αυστριακή ήταν δεύτερη στα μισά του αγώνα ωστόσο είχε την καλύτερη επίδοση στο δεύτερο σκέλος με 38,495 δευτερόλεπτα και πήρε τη νίκη με διαφορά 24 χιλιοστών του δευτερολέπτου.

 Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Γιούλια Τάουμπιτς από τη Γερμανία, πήρε τη δεύτερη θέση ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε η Μέρλε Φράμπελ. Η 19χρονη Φρέμπελ ήταν η ταχύτερη στο πρώτο σκέλος με την κάτοχο του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας να παίρνει το πρώτο βάθρο στην καριέρα της στο παγκόσμιο κύπελλο.

 Στους άνδρες, ο Φέλιξ Λοχ σημείωσε ρεκόρ πίστας φτάνοντας τις 50 νίκες καριέρας. Ο Γερμανός είχε χρόνο 49,798 δευτερολέπτων στο ίδιο μέρος που πήρε το πρώτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2010. «Ήταν μία τέλεια ημέρα. 2 κορυφαίες εκκινήσεις, 2 κορυφαία σκέλη», είπε ο ίδιος. Ο Αυστριακός Βόφγκνγκ Κιντλ ήταν δεύτερος σε απόσταση 34 χιλιοστών του δευτερολέπτου με τον Ιταλό Ντόμινικ Φισνάλερ να παίρνει την 3η θέση.

 Με το μέγιστο των 300 βαθμών η Έγκλε προηγείται πλέον με διαφορά 75 βαθμών της Τάουμπιτς ενώ στους άνδρες πρωτοπόρος είναι ο Κιντλ με τον συμπατριώτη του, τον Νίκο Γκλάιρσερ να ακολουθεί στους 246.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά