fbpx

Έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία της Ομοσπονδίας Καναδά ο Φρέιζερ

Έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία της Ομοσπονδίας Καναδά ο Φρέιζερ

Ένας άνθρωπος που έχει διαπρέψει στον χώρο του στίβου, ο Χιού Φρέιζερ, είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός που θα αναλάβει να οδηγήσει την Ομοσπονδία Χόκεϊ επί Πάγου του Καναδά στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της. Ο 70χρονος πρώην σπρίντερ είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και αναμένεται να λάβει δίχως… αντιρρήσεις την έγκριση των υπόλοιπων μελών.

Ως αθλητής, ο Φρέιζερ -που έχει γεννηθεί στην Τζαμάικα– συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ, ενώ το 1975 βοήθησε την ομάδα του Καναδά να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×100 στους Παναμερικανικούς Αγώνες. Μετά το τέλος της αθλητικής του πορείας, εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια δικαστής στο Οντάριο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου δύο μήνες είχε παραιτηθεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, ως συνέχεια ενός σκανδάλου σεξουαλικών παρενοχλήσεων που είχε ξεσπάσει τον Μάιο. Συγκεκριμένα, βγήκαν στην επιφάνεια καταγγελίες πως μέλη της Ομοσπονδίας είχαν παρενοχλήσει σεξουαλικά αθλητές της Εθνικής Ομάδας Τζούνιορ της χώρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά