fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Επόμενος σταθμός το Ραμσάου

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Επόμενος σταθμός το Ραμσάου

Η περιοχή του Ραμσάου αμ Νταχστάιν στην Αυστρία θα φιλοξενήσει τον επόμενο σταθμό στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου βορινού σύνθετου μετά τους αγώνες στη Ρούκα της Φινλανδίας και το Λιλεχάμερ της Νορβηγίας, οι τελευταίοι αγώνες για το 2022.

 Την περασμένη χρονιά ο Νορβηγός Γιαρλ Μάγκνους Ρίιμπερ πήρε τη νίκη μπροστά από τον Γερμανό Βίντσεντς Γκάιγκερ 2 φορές ενώ ο Γιούλιαν Σμιντ, επίσης από τη Γερμανία, ο οποίος πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Ρούκα, θα είναι μεταξύ των φαβορί. Ο Ρίιμπερ θα έχει να αντιμετωπίσει και την πρόκληση του συμπατριώτη του, του Γιανς Λούρας Όφτεμπρο, ο οποίος νίκησε τον πρωτοπόρο της γενικής βαθμολογίας στο Λιλεχάμερ πριν 2 εβδομάδες.

 Στις γυναίκες, η Γκίντα Βέστφολντ Χάνσεν πήρε τη νίκη και στους 2 αγώνες της σεζόν. Η Νορβηγίδα συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή τόσο στο σκι αντοχής όσο και στο άλμα με την συμπατριώτισσά της Ίντα Μαρία Χάγκεν και τη νεαρή Γερμανίδα Νάταλι Αρμπρούστερ να παραμένουν κοντά της. Αγωνιζόμενη εντός έδρας, η Λίζα Χίρνερ θέλει να ξεχωρίσει προερχόμενη από την 3η θέση στο Λιλεχάμερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά