fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Νέα νίκη για την Σαρό (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Νέα νίκη για την Σαρό (vid)

Ένα μήνα μετά τους πρώτους της δύο τίτλους σε επίπεδο γυναικών, η Κόρτνεϊ Σαρό από τον Καναδά, γεύτηκε τη χαρά της νίκης και σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου Short Track παίρνοντας την πρώτη θέση στα χίλια μέτρα στο Αλμάτι του Καζακστάν, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της σεζόν.

 Η Σαρό, κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021, βρέθηκε στο Αλμάτι παίρνοντας τον τίτλο σε χίλια και 1.500 μέτρα στο Four Continents του Νοεμβρίου και στο Καζακστάν η 22χρονη αθλήτρια κατάφερε να φτάσει στη νίκη αφήνοντας δεύτερη την Σιμ Σουκ Λι από τη Νότια Κορέα και 3η την Κορίν Στόνταρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την τελευταία να παίρνει και το πρώτο της μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου.

 «Νομίζω ότι χρειάστηκα έναν ολόκληρο γύρο για να καταλάβω ότι τερμάτισα πρώτη», είπε η Σαρό. «Ένιωσα πολύ καλά με τα πέδιλα οπότε η αδρεναλίνη έκανε τη δουλειά της. Δεν ήθελα να με περάσουν οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που τις κράτησα πίσω μου. Συνήθως παίρνω τη 2η θέση οπότε αυτή είναι μία βελτίωση και πραγματικά μου δίνει κίνητρο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά