fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Πρώτη νίκη στην σεζόν για τη Νίσκανεν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Πρώτη νίκη στην σεζόν για τη Νίσκανεν (vid)

Η Κέρτου Νίσκανεν από την Φινλανδία αναδείχθηκε νικήτρια στον αγώνα ατομικής εκκίνησης 10 χιλιομέτρων με την κλασική τεχνική στο Μπαϊτοστόλεν της Νορβηγίας για το παγκόσμιο κύπελλο σκι αντοχής δείχνοντας εξαιρετικό έλεγχο στο ρυθμό.

 Μένοντας στην πρώτη τριάδα στα πρώτα 3 χιλιόμετρα, η 34χρονη αθλήτρια είχε τον καλύτερο χρόνο μετά τον πρώτο γύρο των 5 χιλιομέτρων και έμεινε μπροστά μέχρι τον τερματισμό με την Άνε Κιέρστιλ Κάλβα από τη Νορβηγία να παίρνει τη 2η θέση, 12,7 δευτερόλεπτα πίσω από τη νικήτρια ενώ η Φρίντα Κάρλσον από την Σουηδία ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

 Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Νίσκανεν στην σεζόν και η 4η στην καριέρα της, όλες στην ίδια απόσταση. «Φυσικά ο αγαπημένος μου αγώνας είναι της κλαστικής τεχνικής και ίσως στην απόσταση των 30 χιλιομέτρων μπορώ να έχω την καλύτερη απόδοση αλλά μου αρέσουν και τα 10 χιλιόμετρα», είπε η νικήτρια η οποία την προηγούμενη φορά στο Μπαϊτοστόλεν, το Δεκέμβριο του 2018, είχε πάρει την 33η θέση στον αγώνα 15 χιλιομέτρων ελεύθερης τεχνικής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά