fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Νικητής στο Μπαϊτοστόλεν ο Γκόλμπεργκ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Νικητής στο Μπαϊτοστόλεν ο Γκόλμπεργκ (vid)

Ο πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία του παγκοσμίου κυπέλλου σκι αντοχής, Παλ Γκόλμπεργκ, ξεπέρασε την πρώτη στον πρώτο από τους 2 αγώνες του διημέρου και πήρε τη νίκη στον αγώνα ατομικής εκκίνησης 10 χιλιομέτρων με κλασική τεχνική  στο Μπαϊτοστόλεν της Νορβηγίας.

 Μπροστά στο κοινό της χώρας του, ο 32χρονος που είχε πτώση χθες μετά την επαφή με τον Σιμόνε Μοκελίνι και πήρε την 4η θέση, έδειξε αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες και το έκανε με διαφορά 7,6 δευτερολέπτων από τον συμπατριώτη και πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Ντίτρικ Τένσεθ ενώ την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσε ο Βρετανός Άντριου Μασγκρέιβ ο οποίος πήρε το πρώτο του βάθρο μετά από 5 χρόνια.

«Η σημερινή ήταν μια ακόμα καλή ημέρα», είπε ο νικητής. «Ήταν πραγματικά απογοητευτική η χθεσινή αλλά αυτά συμβαίνουν στους αγώνες οπότε σήμερα μπήκα αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση», ήταν το σχόλιο του Γκόλμπεργκ ο οποίος με αυτή τη νίκη έφτασε και τις 5 παρουσίες σε βάθρο μέσα στην σεζόν ενώ έφτασε σε 2η νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά