fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δραματική νίκη στο Βίντερμπεργκ για  Τζένι και Καζανόβα (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δραματική νίκη στο Βίντερμπεργκ για  Τζένι και Καζανόβα (vid)

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο σνόουμπορντ πραγματοποιήθηκε στο Βίντερμπεργκ της Γερμανίας με δράμα στο μεικτό ομαδικό παράλληλο σλάλομ καθώς η 2η ελβετική ομάδα με τη Λαντίνα Τζένι και τον Τζιαν Καζανόβα έκανε την έκπληξη σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην καριέρα τους.

 Ο Αντρέας Πρόμεγκερ και η Ντανιέλα Ούλμπινγκ της πρώτης αυστριακής ομάδας αναδείχθηκαν νικητές αρχικά ωστόσο έπεσαν στη 2η θέση όταν οι κριτές μελέτησαν το βίντεο και διαπίστωσαν ότι ο Πρόμεγκερ χτύπησε μία από τις πόρτες. Η Πολωνία πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο στο αγώνισμα με την 3η θέση που πήραν ο Όσκαρ Κβιατόφσκι και η Αλεξάντρα Κρολ.

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το σημερινό αποτέλεσμα», είπε ο Καζανόβα. «Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήμουν στο βάθρο, πόσο μάλλον με τη νίκη, μαζί με τη Λαντίνα. Είναι απίστευτο και την ευχαριστώ πολύ». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της συναθλήτριάς του. «Ο Τζιαν αγωνίστηκε πολύ καλά και ήταν ευχάριστο να αγωνίζομαι μαζί του. Δεν το περιμέναμε αυτό και τώρα συγκεντρωνόμαστε για τα προκριματικά  του επόμενου αγώνα».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι  29χρονη Τζένι έχει πάρει 12 βάθρα αλλά δεν είχε σημειώσει νίκη έως τώρα ενώ για τον 22χρονο Καζανόβα ήταν το πρώτο του βάθρο σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου.

https://www.youtube.com/watch?v=DI4oMZZAhMQ&ab_channel=FISSnowboarding
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά