fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος με Σκι: Νικητής στο Νόισταντ ο Λάνισεκ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος με Σκι: Νικητής στο Νόισταντ ο Λάνισεκ (vid)

O Σλοβενος Άνζε Λάνισεκ συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου άλματος με σκι φτάνοντας σε δεύτερη νίκη αυτή την αγωνιστική περίοδο, καθώς επικράτησε στο Νόισταντ και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Νταβίντ Κουμπάτσκι.

 Ο Λάνισεκ μετρούσε μόλις μία νίκη καριέρας πριν τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά με άλματα στα 133,5 και 141 μέτρα έκανε αρκετά για να συγκεντρώσει 272,8 βαθμούς και να πάρει τη 2η νίκη του σε τρεις εμφανίσεις. Ο 26χρονος Λάνισεκ κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από τον Κουμπάτσκι, με τον Πολωνό να έχει το μεγαλύτερο άλμα της ημέρας στα 144 μέτρα ενώ ο Καρλ Γκάιγκερ βρέθηκε για πρώτη φορά στην σεζόν στο βάθρο όντας τρίτος.

 Αναφορικά με τη βαθμολογία της σεζόν, ο Κουμπάτσκι παραμένει επικεφαλής με 370 βαθμούς πριν τον επόμενο αγώνα, την Κυριακή ξανά στο Νόισταντ, με διαφορά 34 βαθμών από τον Λάνισεκ ενώ ο Στέφαν Κραφτ, τρίτος στη βαθμολογία, κατέλαβε σήμερα την 9η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάνισεκ είναι ο 5ος Σλοβένος που παίρνει πάνω από 2 νίκες στο παγκόσμιο κύπελλο μετά τους Πέτερ Πρεβτς (23), Πρίμοζ Πέτερκα (15), Ρόμπερτ Κράνιετς (7) και Ντόμεν Πρεβτς (5).

https://www.youtube.com/watch?v=bAnRYK_sE8Q&ab_channel=NicolaiHammervold
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά