fbpx

Η επιτυχία το 2026 στην Κορτίνα αποτελεί τον απόλυτο στόχο της Γκότζια

Η επιτυχία το 2026 στην Κορτίνα αποτελεί τον απόλυτο στόχο της Γκότζια

Η αθλήτρια του αλπικού σκι Σοφία Γκότζια έχει θέσει ως απόλυτο στόχο την συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2026 στη χώρα της και στην περιοχή του Μιλάνο και της Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο που όπως όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία της σε αυτό το επίπεδο.

 Η 30χρονη Γκότζια πήρε το χρυσό μετάλλιο το 2018 στην Πιονγκτσάνγκ και το αγώνισμα της ελεύθερης κατάβασης, στην πρώτη Ολυμπιακή της παρουσία ενώ φέτος το Φεβρουάριο πήρε το αργυρό στο Πεκίνο. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα ζήσω τους τελευταίους μου Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη χώρα μου», είπε.

 Η σκιέρ από το Μπέργκαμο τραυματίστηκε στο γόνατο στην Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο την περασμένη σεζόν αγωνιζόμενη στην υπεργιγαντιαία κατάβαση του παγκοσμίου κυπέλλου και έδωσε μάχη με το χρόνο για να προλάβει και να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Κίνα. Παλαιότερα, τον Ιανουάριο του 2021 είχε σπάσει οστό στο δεξί της γόνατο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε διεξαχθεί….στην Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά